CÂTEVA CUVINTE…

DISFUNCȚIA ERECTILĂ
(IMPOTENȚA)

Tratamentul disfuncției erectile (ED)

Disfuncția erectilă (ED), cunoscută și sub numele de impotență, este un tip de disfuncție sexuală caracterizată de incapacitatea de a menține o erecție suficient de lungă pentru actul sexual.

3

Simptomele tipice ale disfuncției erectile includ:

Erecțiile prea moi pentru penetrare
Erecțiile prea scurte pentru penetrare
O incapacitate de a realiza erecții
E o realitate…

UNUL DIN 10 BĂRBAȚI SUFERĂ DE ED

Unul din 10 bărbați din întreaga lume suferă de ED * din motive fizice, psihologice sau emoționale. Multi dintre acestea caută o soluție naturală, holistică, cu rezultate pe termen lung.

Terapia ShockWve, o procedură bazată pe dovezi, dovedită clinic, a fost elaborată în mod specific pentru bărbații care doresc un tratament de disfuncție erectilă care ar îmbunătăți performanțele sexuale.

Există multe cauze ale ED, incluzând procesul natural de îmbătrânire, diabetul zaharat, bolile cardiovasculare, ateroscleroza (întărirea arterelor), boala renală și scleroza multiplă. În plus, opțiunile privind stilul de viață, cum ar fi fumatul, abuzul de alcool sau droguri și obezitatea, pot dăuna și pot afecta fluxul de sânge penisului.

Dacă fluxul de sânge către cele două camere ale penisului, cunoscut sub numele de cavernosa corporală, este blocat sau restricționat din orice motiv, acest lucru poate duce la ED.

Undele pulsatorii ale terapiei noastre faciliteaza creșterea fluxului sanguin la penis prin deschiderea vaselor de sânge existente și stimulând creșterea de noi vase de sânge. Îmbunătățirea fluxului sanguin are ca rezultat erecții mai puternice, mai dure și mai durabile.

Undele pulsatoare declanșează de asemenea un răspuns de vindecare care “trezesc” celulele stem inerente și factorii de creștere în penis. Eliberarea acestor factori de creștere conduce, de asemenea, la crearea unor noi vase de sânge, precum și la întinerirea generală a țesutului erectil.

75% dintre bărbații cu ED care au primit procedura Shock Wave au văzut o imbunatatire a stării lor și au renunțat la administrarea orală a medicamentelor.

Aproape 75% dintre bărbații care au primit terapia EREKTIGO au raportat rezultate pozitive și performanțe sexuale îmbunătățite.

Majoritatea pacienților cu ED au raportat o îmbunătățire a stării lor și au renunțat la administrarea orală a medicamentelor ED.

Curios?

Vezi cu ochii tăi cum funcționează!

Apeland la o clinica de tratament pentru impotenta veti descoperi cauzele problemei si tratamentul adecvat. Ignorarea lor poate avea cateodata urmari deosebite.

Cine suntem?

Experții noștri

Dr. Nicolae STOICAN

MEDIC PRIMAR UROLOGIE

=

STUDII

Universitatea de Medicina si Farmacie Iasi


SPECIALIZAREA

2000 – 2006: medic rezident urologie Clinica Medicala Panduri, Bucuresti
2013 – prezent: medic specialist urologie


CURSURI

Laparoscopie, Punctie prostatică eco ghidata.

COMPETENȚE

Ecografie generală
Litotritie extracorporeala
Management sanitar


CONTACT

+4 0330 881 755

contact@artio.ro

Atestată clinic

Eficiență dovedită clinic

Terapia Shockwave se bazează pe o serie de peste 30 de studii clinice care prezintă o rată de succes mai mare de 75% în tratarea disfuncției erectile (ED)

Telefon

0330 881 755

0771 153 048

Email

contact@erektigo.ro

Adresa

Suceava
Alexandru cel Bun nr. 5A
cod 720049

Program

Luni - Vineri:

9:00 - 17:00