Impotenta sau disfunctia erectila este o boala ce afecteaza multi barbati, insa unii nu recunosc si se complac in situatie, fara a solicita ajutorul unui medic specialist. Cauzele acestei afectiuni pot fi fizice, organice, dar nu in ultimul rand de ordin psihologic. Aceasta boala nu trebuie neglijata pentru majoritatea barbatilor se  confrunta cu probleme de stima de sine, neincredere, izolare sociala, care pot duce la depresie si inchidere in sine.

Daca cautati o clinica pentru o tratament impotriva importentei in Suceava, puteti apela la cabinetele specializate. Aici veti gasi medici specialist care va vor oferi indicatii asupra unui tratament si  unui regim alimentar sanatos, pentru a va vindeca disfunctiile erectile.

Pentru ca peste un milion de romani ajung sa sufere de aceasta afectiune si doar 1 la suta se prezinta la medicul specialist urolog, in Romania a aparut o tehnica bazata pe unde de soc pentru a trata impotenta. Acest tratament modern si inovator a fost considerat de specialisti ca fiind foarte important si util la nivel mondial pentru tratarea diferitelor disfunctii erectile.

Aceasta tehnologia functioneaza cu echipament medical special, fiind bazata pe generarea undelor de soc de intensitate mica si care nu sunt dureroase, asupra corpilor cavernosi si radacinii penisului.

In acest mod, arterele sunt stimulate iar volumul de sange de la nivelul organului reproducator masculine sunt regenerate. Efectele acestui tratament tehnologic sunt usor si rapid observabile, inregistrandu-se adevarate succese dupa utilizarea lui.

Persoanele care sufera de disfunctii erectile de natura vasculara sunt candidatii perfecti pentru acest tratament, cauzele fiind ateroscleroza sau diabetul. Nu s-au inregistrat efecte secundare la nivel mondial, iar mii de pacienti au fost tratati prin intermediul acestei tehnologii inovatoare.

Aceasta tehnica utilizeaza unde de soc eficiente in sedinte scurte. Medicii specialisti recomanda 5 sau 6 sedinte de 15 sau 20 de minute, pentru a avea rezultatul dorit.

Doctorul Aurelian Justin, medic urolog specialist la clinica ok medical afirma despre aceasta metoda moderna ca: “Noul tratament cu unde de soc aduce un avantaj pacientilor, deoarece este o solutie nedureroasa, ce nu necesita sedare si internare – trateaza cauza importentei si, spre deosebire de pastille, efectul este de luna durata.”

Studiile realizate pe populatie rusa, cunoscuta pentru consumul excesiv de alcool a aratat ca 90 la suta din barbate sufera de importenta-  50 la suta fiind pana in 45 de ani, iar 37 la suta din barbatii de 45-60 de ani au renuntat la viata sexuala.

Specialistii au remarcat faptul ca din cei cu disfunctii erectile, 63 la suta consuma alcool zilnic, jumatate din ei fumeaza, iar 26 la suta au probleme de ordin psihic cauzate de stres si de oboseala cronica. De asemenea, 15 la suta dintre barbatii din Rusia sufera si de probleme cu tensiunea- sunt hipertensivi.

Daca suferiti de problema cu erectia, este cazul sa solicitati ajutorul unui medic specialist.  Puteti fi indrumati spre tratament impotriva impotentei in Suceava spre o dieta alimentara sanatoasa si un regim de viata cat mai putin nociv, pentru a preveni sau a vindeca disfunctiile erectile.